Varstvo osebnih podatkov

Kot prodajalec varujemo zasebnost osebnih podatkov vseh uporabnikov spletne strani www.kupikocke.si in z njimi ravnamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in drugimi veljavnimi predpisi.

Kot lastnik in upravljalec spletnega mesta hranimo vaše podatke le v obsegu, ki je potreben za izpolnitev naših in vaših obveznosti, za obveščanje o novih in akcijskih izdelkih, za boljšo uporabniško izkušnjo ter podatkov, ki so potrebni za spletni nakup. Ob registraciji in/ali nakupu je podano vaše osebno soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov za zgoraj navedene namene. V kolikor ste prostovoljno označili, da vas lahko obveščamo o novostih v naši spletni trgovini, si pridružujemo pravico, da vam občasno pošljemo aktualno vsebino po e-pošti, SMS-u ali navadni pošti.

Zagotavljamo, da e-poštni naslov in druge informacije o vas, ne bomo posredovali tretjim osebam, brez vašega soglasja. Iz zgoraj navedenega se izključuje vpogled s strani pooblaščenih služb izvršilne oblasti Slovenije z veljavnim sklepom sodišča.

Vaše podatke bomo hranili do vašega preklica. Katere vaše osebne podatke hranimo, vam lahko kadarkoli pošljemo na vaš e-naslov, lahko pa nas pokličete tudi po telefonu. Soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete tako, da nam to zahtevo pošljete na e-naslov ali po navadni pošti na naš sedež. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 14. delovnih dni.

Kot prodajalec nismo odgovorni za naključno napako ali napako zaradi višje sile ali drugih objektivnih razlogov, ki bi lahko po nesreči kršile zagotovljeno varstvo vaših podatkov, vendar zagotavljamo, da bo napaka odpravljena v najkrajšem možnem času.