Pogoji uporabe navodil za sestavljanje

POMEMBNO!

Kaj kupujem?
Kupujete navodila za sestavljanje lastnih LEGO kreacij (MOC) v pdf obliki! Kocke niso priložene!

Ali se moram za ta nakup registrirati?
Da. Kot gost tega nakupa ne morete opraviti.

Kako kupiti navodila?
Artikel dodate v košarico in sledite postopku nakupa. Ko je plačilo poravnano, v najkrajšem možnem času z naše strani prejmete obvestilo, da je nakup končan (ta postopek ni avtomatiziran, zato lahko potrditev traja nekaj časa). Ko prejmete obvestilio je povezava do pdf datoteke aktivna in je prikazana v vašem uporabniškem računu v rubriki "Prenosi".

Koliko časa je povezava do kupljene pdf datoteke vidna?
Povezava bo vidna toliko časa, dokler bo aktivno vaše naročilo, oziroma bo artikel na voljo. Ves ta čas število prenosov datoteke ni omejeno.


Pogoji uporabe Navodil za sestavljanje  (v nadaljevanju NZS) 

S temi NZS lahko zgradite edinstven model, ki je plod slovenskih avtorjev. NZS so zaščitena z zakoni o avtorskih pravicah. Avtorske pravice pripadajo KupiKocke s.p. Če je model, izdelan iz teh NZS, objavljen kjerkoli na spletu ali v živo in je očitno, da so za gradnjo modela uporabljena ta NZS, mora obstajati informacija in povezava do vira www.kupikocke.si. NZS modelov, ki jih prodajamo, ni razvil LEGO® System A / S 7190 Billund, Danska in tudi niso objavljena pod licenco LEGO®.

Ta NZS so namenjena samo za osebno uporabo. Kopiranje ali delno kopiranje NZS ni dovoljeno, tako kot tudi ni dovoljeno posredovanje datoteke ali natisnjenih NZS drugim osebam, ne glede na to, ali ste NZS plačali ali ne. Kršitev lahko povzroči odškodninski zahtevek.

NZS so le za uporabo LEGO delčkov. Seznam vseh potrebnih delčkov se nahaja na koncu NZS, vendar ne jamčimo, da je vsak del v potrebni količini na voljo v naši trgovini Brick Stand ali kjerkoli drugje. Če NZS vključuje unikatno potiskane delčke, jih je mogoče kupiti v naši trgovini, vendar ne garantiramo, da jih imamo na zalogi (v tem primeru nas kontaktirajte).

Ta NZS so bil ustvarjena s programom Stud.io in so bila nekajkrat preverjena, vendar ni nujno, da smo iz njih zgradili fizični LEGO model, tako da se v njih lahko skriva tudi kakšna napaka. Če jo opazite, vas prosimo, da nam to sporočite, da bomo NZS lahko popravili.

Vračilo kupljenih NZS ni mogoče. Z nakupom NZS se strinjate s temi pogoji uporabe.