Kje kupiti posamezne LEGO kocke?


Brick Stand


Za tiste, ki vam Bricklink ni tuj, je tukaj povezava do naše trgovine Brick Stand in nekaj osnovnih navodil, ostalo je na “Terms” strani:
- minimalni nakup je 20 EUR!
- po prejetju “invoice” svoj nakup poravnate v dveh dneh! Če nimate denarja, ne naročajte, ker odlog plačila ni mogoč!
- kock iz naročila ne umikamo, lahko pa dodate nove, kljub temu, da smo vam “invoice” že poslali - pošljemo novega.
- poštnina je po ceniku Pošte Slovenije za priporočene pošiljke. Plačilo po povzetju in osebni prevzem nista možna.
- pri plačilu s PayPal-om dodajte 4% na znesek naročila s poštnino vred. Embalaža je brezplačna, drugih skritih strošokv ni.
- če prejmete napačne kose ali manjka “lot” v naročilu, nas prosimo kontaktirajte, preden napišete “feedback”, da rešimo napako.


Naročilo prek e-maila

Če naročila ne želite oddati prek Brick Stand trgovine, lahko kocke vseeno naročite kar preko našega e-maila
- vseeno boste morali v brskalniku odpreti našo trgovino Brick Stand, da boste lahko izbrali kocke.
- na levi strani so rubrike “Sets”, “Parts” in “Minifigs”. Izberite želeno rubriko in poiščite artikle, ki jih potrebujete (kotna sliki levo)
- pri dodajanju kock v košarico bodite pozorni na količino v oklepaju. Le ta je najmanjša možna količina naročanja. Če piše 20, to pomeni, da lahko naročate količine po 20, 40, 60,... Vnešene količine potrdite s kliom na “Add items to Cart”. Primer uspešno vnešenih kock:


- ko zaključite z dodajanjem vseh artiklov, kliknite na znak košarice (zgoraj desno), ki vam prikaže stran celega naročila:


- to celotno naročilo nam pošljete na naš e-mail. Naredite “Print Screen” in naj bo slika dovolj velika in razločna. Poleg napišite še ali želite naročilo poravnati preko tekočega računa ali PayPal-a (+4% na celotno naročilo) in dodajte tudi svoj naslov.

- s poslanim naročilom potrjujete, da ste polnoletna oseba in da se strinjate z navodil, ki so navedena zgoraj v rubriki: Brick Stand
- artikle vašega naročila bomo umaknili s prodaje, saj ima nekdo, ki naredi naročilo prek Bricklinka prednost pred vami in na to žal nimamo nobenega vpljiva. Nato vam pošljemo podatke za plačilo naročila skupaj s stroški poštnine. Po prejetju plačila pošljemo vaše naročilo. Plačilo po povzetju ni možno!
- dostavo vašega naročila vršimo s priporočeno pošiljko prek Pošte Slovenije glede na težo naročila.