Kje kupiti posamezne LEGO kocke?


Brick Stand


Brick Stand je mednarodna trgovina, zato je na njej vse v angleškem jeziku. Nekaj osnovnih navodil, ostalo je na “Terms” strani:
- minimalni nakup je 30 EUR!
- po prejetju “invoice” svoj nakup poravnate v dveh dneh! Če nimate denarja, ne naročajte, ker odlog plačila ni mogoč!
- kock iz naročila ne umikamo, lahko pa dodate nove, kljub temu, da smo vam “invoice” že poslali - pošljemo novega.
- poštnina je po ceniku Pošte Slovenije za blagovne pošiljke s sledenjem ali po ceniku DPD. Plačilo po povzetju ni možno.
- pri plačilu s PayPal-om dodajte 5% (PayPal pristojbina) na znesek naročila s poštnino vred. Embalaža je brezplačna, drugih skritih strošokv ni.
- če prejmete napačne kose ali manjka “lot” v naročilu, nas prosimo kontaktirajte, preden napišete “feedback”, da rešimo napako.


Naročilo prek e-maila

Če naročila ne želite oddati prek Brick Stand trgovine, lahko kocke vseeno naročite kar preko našega e-maila
- vseeno boste morali v brskalniku odpreti našo trgovino Brick Stand, da boste lahko izbrali kocke.
- na levi strani so rubrike “Sets”, “Parts” in “Minifigs”. Izberite želeno rubriko in poiščite artikle, ki jih potrebujete 
- pri dodajanju kock v košarico bodite pozorni na količino v oklepaju. Le ta je najmanjša možna količina naročanja. Če piše 20, to pomeni, da lahko naročate količine po 20, 40, 60,... (manj ni možno)
Vnešene količine potrdite s kliom na “Add items to Cart”. Primer uspešno vnešenih kock:


- ko zaključite z dodajanjem vseh artiklov, kliknite na znak košarice (zgoraj desno), ki vam prikaže stran celega naročila:


- to celotno naročilo nam pošljete na naš e-mail. Naredite “Print Screen” in naj bo slika dovolj velika in razločna. Poleg napišite še ali želite naročilo poravnati preko tekočega računa ali PayPal-a (+5% na celotno naročilo) in dodajte tudi svoj naslov.

- s poslanim naročilom potrjujete, da ste polnoletna oseba in da se strinjate z navodil, ki so navedena zgoraj in na "Terms" straneh v Brick Stand trgovini.
- artikle vašega naročila bomo umaknili s prodaje, saj ima nekdo, ki naredi naročilo prek Bricklinka prednost pred vami in na to žal nimamo nobenega vpljiva. Nato vam pošljemo podatke za plačilo naročila skupaj s stroški poštnine. Po prejetju plačila pošljemo vaše naročilo. Plačilo po povzetju ni možno!
- dostavo vašega naročila vršimo z blagovno pošiljko s sledenjem prek Pošte Slovenije ali podjetja DPD glede na težo naročila.